Milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy csarnok világításának korszerűsítése során?

Kiemelt cikk!

Sajnos elég gyakori hogy a nagyobb helyiségek, csarnokok esetében nem megfelelő erősségű a világítás, ez mégis elég magas energiaköltségeket tud okozni az üzemeltető számára. A régi izzók lecserélése a lehető legjobb döntés lehet annak érdekében, hogy az üzlethelyiségünk területén megfelelő erősségű legyen a fényforrás, a Led-lámpák pedig lehetővé teszik ezt úgy, hogy azok nem fognak a későbbiek során plusz kiadásba kerülni nekünk.

LED csarnokvilágítás referncia

Ha egy csarnok területén lecseréljük a régi, hagyományos lámpákat, energiatakarékos változatra, az nem csak jobb fényviszonyokat fog okozni, de a korszerűsítésnek köszönhetően rövid időn belül csökkenni fog az energiafelhasználás is, ez pedig az üzemeltető számára igen nagy megtakarítást tud jelenteni.

 Milyen esetekben érdemes igénybe venni a led csarnokvilágítást?

A Led csarnokvilágítás tökéletes választás lehet akkor ha sportcsarnokok, sportpályák,ipari létesítmények, parkolóházak, tárolók, üzletek, vagy bevásárlóközpontok megfelelő világításáról kell gondoskodnunk. De benzinkutak, építmények, reklám táblák esetében is egyre gyakrabban alkalmazzák a energiatakarékos led csarnokvilágítást.

A Led világítás használata során  nem kimondottan a fényforrás teljesítményében, tehát Watt-ban kell gondolkoznunk. Gyakran megeshet ugyanis az, hogy azonos teljesítményű led lámpák eltérő fényforrással világítanak. Így célszerű a világítás korszerűsítése során a lumen értéket is figyelembe venni. A Led lámpák nem csak megbízhatóak és energiatakarékosak, hanem magasabb lumen/watt értékkel is rendelkeznek, mint a hagyományos régifajta társaik.

LED csarnokvilágítás árajánlatért látogasson erre a weblapra.